Jakamisen arvoisia asioita

Kaikki blogit puheenaiheesta Ydinturvallisuus

Ydinvoima - uhkia ja pelotteita

Taistelu kuoleman vedestä -sarja tuli ensimmäisenä mieleen, kun uutinen Pohjois-Korean vetypommiräjäytyksestä rävähti ruudulle.  Sarja on toisen maailmansodan kuuluisasta sabotaasioperaatiosta. Pohjois-Koreassa lie toimiin syynä vallan näyttäminen ja suuren johtajan tuleva syntymäpäivä.

 

Iran - tämä muuttaa maailmaa

Viimeisen tunnin aikana julkaistu diilin pohja Iranin ydinohjelman osalta on ravisuttanut minua kahdella tapaa. Ensin toki se uutinen - tämä on iso juttu. Toisekseen se, että sosiaalisissa medioissa olin ainoa jota tämä kiinnosti, David Hasselhoff ja jalkapallouutiset jyräsivät muiden prioriteettilistalla edelle.

Nouseeko Suomen ydinvoimalahanke Ruotsissa yhdeksi vaaliteemaksi

En semmoinen tunne, että syyskuun Ruotsin eduskuntavaalien yhdeksi teemaksi voi nousta Pyhäjolle suuniteltu ydinvoimalahanke. YLE uutisoi  eilen, että Fennovoiman Pyhäjoelle kaavailemaa uutta ydinvoimalaa on ryhdytty vastustamaan Pohjois-Ruotsissa.Yhdeksi vastuksen taustaksi sanotaan nousseen, että hankkeessa on mukana ven

Suomella ei ole varaa tai syytä kieltäytyä ydinvoimasta

Timo Kaunisto kirjoittaa ydinvoimasta eilen julkaisemassaan blogauksessa. Kirjoituksessa käsitellään "ydinvoimalupauksia", joilla ydinvoiman lisärakentamislupia jouduttiin säteily- ja ydinfobiseksi pelotellulle Suomen kansalle myymään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä