*

Jakamisen arvoisia asioita

Kaikki blogit puheenaiheesta Vankilat

Kokonaisvaltainen suunnittelu toisi järkeä valtion työpaikkojen sijoittamiseen

Kirjoitin alueellistamisesta ja etätyöstä ennen lomia pari blogia. Nyt kun Timo Aro julkaisi 13.8.2017 oheisen kuvan Twitterissä, on aika palata aiheeseen uudelleen. Ei ole ihme, että pienemmät seutukaupungit ja kunnat menettävät valtion työpaikkoja jatkuvasti, kun kokonaiskuva ei hahmotu sektoreiden sisällä suhaillessa.

Omassa kotikunnassani Vaalassa on viimeisen viiden vuoden aikana tapahtunut seuraavaa:

Eka vuosi tutkintavankeudessa, osa 2

Olo on ristiriitainen kun neljän viikon eristyksen jälkeen kohtaan lopulta muita ihmisiä, sillä he ovat kaikki paatuneita rikollisia. Kriminaalien kanssa oli tultava toimeen, vaikka hermot olivat välillä kireällä puolin ja toisin. Vaikkei yhteisiä arvoja juuri löydy, on helpottavaa saada edes jonkinlaista juttuseuraa.

Murhamiehelläkin on oikeus OIKEAAN työsuhteeseen

Yhteiskunnan talouden romuttuessa myös sen kontrolli kovenee. Osa ihmisistä suorastaan rakastaa yhteiskunnan pakkokeinoja täysin sokeasti. Siis luottaen konservatiivisesti kurinomaiseen esivaltaan kuin pieni lapsi vanhempiinsa.

Ilta-Sanomien artikkeli kertoo filippiiniläisestä vankeinhoidosta, jonka osa nettikommentoijista haluaisi Suomeen. Otin asiaan somessa kantaa seuraavasti:

Breivikistä valtiotieteiden kandidaatti

21-vuoden vankeusrangaistusta joukkomurhasta istuva norjalainen Anders Behring Breivik aikoo aloittaa yliopisto-opinnot, Iltalehti uutisoi tänään. Hänet on hyväksytty valtiotieteen kandidaattiohjelmaan Oslon yliopistoon.

Heimopataljoonat

Jatkosodan (1941-1944) päätyttyä Neuvostoliiton kansalaisia odotti paluu kotimaahansa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä