Jakamisen arvoisia asioita

EU soutaa ja huopaa

EU:ssakin on huomattu biopolttoaineiden olevan ilmastolle haitaksi. Siinä, missä aiemmin ja edelleen voimassa olevan tavoitteen mukaisesti E10-, E85- ja biodieselpolttoaineilla pyrittiin nostamaan kasvipohjaisen energian osuutta 10 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä ja sitten edelleen 25 prosenttiin, ollaankin nyt päinvastoin rajoittamassa osuutta raskaan liikenteen osalta korkeintaan viiteen prosenttiin ja jo luvatuista tukiaisistakin ollaan luopumassa parin vuoden aikana.

Mitäs jos joskus edes päättäjät eivät pyrkisi ties mihin tavoitteisiin esim. ilmastokriisin nimissä, vaan ottaisivat asioista selvää ennen kuin alkavat muuttaa koko yhteiskuntaa ideologian mukaiseksi?

Perustuu Kauppalehden uutiseen:

http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/e10-bensalle+tulossa+rajoituksia/201209257405

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Eero Tillanen

Eurostoliitossa vasen käsi ei tiedä, mihin oikea jalka on menossa. Jotain järkeä pitäisi olla poliitikoillakin, mutta kun ei niin ei. Onneksi ST1 valmistaa etanolinsa jätteistä, tavan soisi yleistyvän.

Susanna Kinnunen

Lol. Onneksi takki kääntyi. Huhhuh. Kyllä pitkälle mentiin.

Jorma Kassinen

"Virossa ei ole edes harkittu siirtymistä E10:een. EU:n määräykset eivät sitä vaadi. Päätökset ovat kunkin jäsenmaan sisäisiä.
Saksin mukaan Suomen valtio siirtyi E10:een turvatakseen omia sisämarkkinoitaan ja valtiollista Nestettä, joka saa siitä merkittävän kilpailuedun."
5.1.2011
http://www.taloussanomat.fi/autot/2011/01/05/viros...

Kyllä taas naurattaa...

Joni järvinen

Joni Järvinen Lasse, Juhalle terveisiä! Olette olleet oikealla asialla ja smaa mieltä näistä douppikauppa-asioista teidän kanssanne. Suomen huumausainelainsäädäntö täysin päin vittua, hatunnosto teille ja tsemppiä/jakselemisia, toivottavasti hovioikeudessa ymmärretään edes jotenkin asia paremmin!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset